In de wijk Gestel langs de Karel de Grotelaan in Eindhoven is het bestaande verzorgingscomplex Gagelbosch volledig gesloopt. De nieuwe bebouwing bestaat uit een 6-tal gebouwen en een ondergrondse parkeergarage.

De projectlocatie “Zuiderpark” is eigendom van Archipel Zorggroep, die ook nu weer als opdrachtgever optreedt voor de ontwikkeling van de laatste twee gebouwen, de torens A en B inclusief een tussengebouw. Archipel heeft voor dit project een samenwerkingsovereenkomst gesloten met woningstichting Woonbedrijf.

De 70 meter hoge torens krijgen 19 bouwlagen waarvan 17 bovengronds en 2 bouwlagen ondergronds worden gerealiseerd. In de woontorens zijn 150 ruime driekamerappartementen opgenomen met een commerciële plint waarin een gezondheidscentrum wordt gerealiseerd.

Het plan is ontwikkeld vanaf het ontwerp en uitgewerkt tot en met de contractdocumenten, inclusief de benodigde vergunningen voor de realisatie. Tijdens dit traject hebben wij de rol van inhoudelijke integrale projectmanager en procesmanager vervult.

De hoofdaannemer is geselecteerd op basis van een uitnodiging tot inschrijving.

Opdrachtgever:
Archipel Zorggroep | woningstichting Woonbedrijf

Functie:
Wonen, Zorg, Maatschappelijk en Parkeren

Werkzaamheden:
Projectmanager en Procesmanager, tijdens de uitvoeringsfase directievoering en toezicht

Programma:
150  driekamer appartementen, ca. 2.500 m2 zorg-ondersteunde functies, medisch centrum en ondergronds parkeren

Status:
Opgeleverd