In de wijk Gestel langs de Karel de Grotelaan in Eindhoven is het bestaande verzorgingscomplex Gagelbosch volledig gesloopt. De nieuwe bebouwing bestaat uit een 6-tal gebouwen (A t/m F) en een ondergrondse parkeergarage.

Met de planontwikkeling van gebouw Gagelbosch (C) werd in 2000 gestart vanuit de opgave “Scheiden van Wonen en Zorg”.

In Gagelbosch wordt zorg geboden aan cliënten met een indicatie voor 24-uurszorg. Dit gebouw heeft zes etages met 44 tweekamer-appartementen en 36 driekamer-appartementen. Op de begane grond zijn twintig plaatsen voor dagbesteding / dagverzorging. Daarnaast is er een restaurant, kapper, winkel, kantoren, zorgboulevard en een multifunctioneel atrium.

Noud van der Weerden, Archipel Zorggroep:

“We kennen elkaar al lang. Ook in de ‘zorg’ heeft COMPAAN zich wat ons betreft bewezen. Ontwikkeling, bouwbegeleiding, toezicht, bewaken budgetten, ze hebben alle werkzaamheden voortreffelijk begeleid. Zowel binnen bouwproject Gagelbosch van 2008-2013 als in Son en Breugel – realisatie van onder andere verpleeghuizen en appartementen heeft COMPAAN laten zien een constructieve, plezierige en correcte sparringpartner te zijn. Aanbevelen? Jazeker!”

Opdrachtgever:
Archipel Zorggroep

Functie:
Wonen, Zorg, Commercieel, Maatschappelijk en Parkeren

Werkzaamheden:
Vanaf fase projectdefinitie procesmanagement en projectmanagement, in de uitvoeringsfase directievoering en toezicht

Programma:
44 tweekamer-appartementen, 36 driekamer-appartementen, ca. 2.000 m2 zorgvoorzieningen, ca. 250 m2 maatschappelijke voorzieningen en ondergrondsparkeren

Status:
Opgeleverd